Közérdekű

2022.06.10. 11:47

Változik a buszközlekedés a nyárnyitó koncert miatt, jövő héten máshol lesz a piac

A Magna Cum Laude koncertezik szombat este a Dunakapu téren.

kisalfold.hu

Képünk illusztráció. Fotó: Archívum/Nagy Gábor

Fotó: Nagy Gábor

A nyárnyitó Magna Cum Laude-koncert miatt változik a buszközlekedés Győrben. Június 11-én szombaton 19.30 és 23 óra között a Móricz Zsigmond rakpart egy részét lezárják, ezért a 6-os jelzésű buszok terelt útvonalon közlekednek. Kismegyer felé kimarad a Dunakapu tér, Dunapart Rezidencia, Vas Gereben utca megállóhely. Ideiglenes megállóhely lesz a Rónay Jácint és a Báthory utcában. A Szitásdomb felé kimarad a Vas Gereben utca, Dunapart Rezidencia, a Dunakapu tér, a Rónay Jácint utcai megállóhely. Ideiglenes megálló lesz a Báthory utcában és a Széchenyi-egyetemnél az óvoda előtt is.

A Győr-Szol Zrt. értesíti a lakosságot, hogy június 18-án, szombaton rendezvény miatt a piac helyszíne a Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos úti piactéren lesz. A kereskedők és őstermelők az ideiglenes helyszínen is a megszokott bőséges élelmiszer-választékkal és ruházati cikkekkel várják a vásárlókat reggel 6 és délután 13 óra között. A szolgáltató tájékoztatja az autósokat, hogy jövő héten a szombati piac, illetve a vasárnapi Győri Régiségvásár ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkolóban. Kérik az autósokat, hogy június 17-én pénteken 20 óráig hagyják el a parkolót, melyet június 19-én vasárnap 14 órától az Antik Expót követően lehet újra használni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!