Bankettet ért a nyertes tabló

2022.06.09. 14:54

Mutatjuk, melyik lett a legjobb győri tablókép - fotók

Tizennégy győri iskola 25 tablóját láthatták az elmúlt hónapokban a belvárosi kirakatokban a járókelők, majd interneten értékelhették az alkotásokat. A győztes a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum 12. A osztálya lett, a Komédiás étteremben tarthatják a bankettjüket.

Bella Violetta

Fotó: Huszár Gábor

Müller Kristóf végzős diák és Kónya Judit osztályfőnök vette át tegnap az elismerést a Győri Bevásárló Utcák Alapítványtól. Dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő és Kalmárné dr. Hollós Erika, a kereskedelmi és iparkamara titkára gratulált a győztes osztálynak. A tabló hátterét adó drónfotón autók rajzolják ki a 12. A-t, és ezzel az ötlettel 1069 szavazatot zsebeltek be a diákok.

A díjkiosztón bemutatták azt a három festményt is, mely az alapítvány által szervezett Kult- Utca program látványfestése alatt született. Bárány Teréziát egy dobfelszerelés, Koppány Attilát az eső, Csizmadia Istvánt pedig egy kellemes dallam ihlette meg az alkotás során. A művek szeptemberben kerülnek licit alá az Angyalok a belvárosban Facebook-oldalon, és a befolyt összegből ismét hátrányos helyzetű középiskolásokat támogat az alapítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!