Duna-napi elismerés

2022.06.29. 16:39

Kitüntették Kránitz Bélát, az ÉDUVIZIG Dunakiliti kirendeltségének irányítóját

Munkáját 35 éve nagy felelősséggel és pontossággal végzi.

kisalfold.hu

Kránitz Béla, az ÉDUVIZIG dunakiliti kirendeltségének irányítója Főigazgatói Tárgyjutalomban részesült június 29-én, a Duna Nap alkalmából.

Béla 1983-ban végzett a Debreceni Főiskola YMÉM gépészeti karán üzemmérnökként, majd később építőgépészmérnök diplomát is szerzett. 1987. július 1-én került a vízügy kötelékébe gépészként. 

1990-től folyamatosan részt vett az épülő dunakiliti duzzasztómű illetve csatlakozó létesítményeinek átvételében, üzemeltetésében és évek óta irányítja a Szigetköz eme legfontosabb vízgazdálkodási létesítményét.

Felelős a létesítmény teljeskörű üzemeltetése, a hozzá tartozó szivárgó csatorna műtárgyainak, valamint a térségi zsilipek elektromos és gépészeti berendezések mindenkori működőképességéért. 

Munkáját 35 éve nagy felelősséggel és pontossággal végzi.

Kollégáival szemben mindig a pontos feladat meghatározásra törekszik, magatartását fegyelem jellemzi, mely a munkavégzés minőségében is visszatükröződik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!