Az év magyar slágerét keresik

2022.01.31. 18:54

Jön, jön! Szombaton lép színpadra Anya című dalával a mosonmagyaróvári énekesnő A Dalban - videó

Szombaton a második válogatóval folytatódik A Dal 2022 a Dunán. A közmédia dalválasztó showműsorának következő adásában ismét tíz dal kap lehetőséget, hogy az év magyar slágere legyen. Hegedűs Bori és Tempfli Erik dalát már közel 30 ezren látták a YouTube-on.

kisalfold.hu

Hegedűs Bori és Tempfli Erik akárcsak tavaly, most is közösen lép színpadra A Dalban.

Bori és Erik mellett A Dal 2022 szombati adásában versenyez még Andelic Jonathan JOTA (dalának címe: Elhiszem még), az Audioshake (Influencer), Fóris Rita (Olyan szép), Gubik Petra (Ez van, ez!), a Nova Prospect (Utolsókból elsők), az Ocho Macho (Lazulj bele), Pádár Szilvia (Kismadár), a Pink & The Panthers (Fényes Galaxisok) és a Subtones (Nem segít más). Íme, Hegedűs Bori és Tempfli Erik közös dala.

 

 

A Dal 2022 első válogatóján a Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter alkotta szakmai zsűri pontszámai alapján az elődöntőbe jutott a Ruby Harlem & Roy előadásában a Még ma este, Sándor Szofitól a 21 gramm, a Pankastic!-től a Hosszú volt a nyár, Majoros Csengétől pedig a Földöntúli szerelem című dal. Az ötödik továbbjutó a közönség döntése alapján Ya Ou Zsákutca című produkciója volt.

 

Az élő showműsorban idén is összesen negyven produkció versenyez. A dalok minden adásban élőben hangzanak el, a két elődöntőben a produkciókat akusztikus verzióban adják majd elő, a döntősök pedig szimfonikus változatban lesznek hallhatók a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!