Alig várja

2021.12.31. 18:57

Az új évben új kihívás várja Kocsis Korinnát, a Tündérszépek mentorát

Kocsis Korinna karácsony másnapján, közösségi oldalán osztotta meg örömét követőivel, kiderült, a szépségkirálynő kisbabát vár.

Izgatottság lengte körül a fővárosi Fortuna stúdiót január 27-én délután, hiszen megválasztották a Tündérszépek szépségverseny 2020-as királynőjét. A képen Kocsis Korinna.

Forrás: Bánkúti Sándor/ Bors

Fotó: Bánkúti Sándor

A Miss Earth Hungary 2009 nyertese a következő sorokkal tudatta a követőivel, hogy babát vár: "Életem legszebb ajándéka. Már nagyon várunk!" 

 

 

Kocsis Korinna nem szívesen beszél a magánéletéről, párkapcsolatáról csak annyit tudni, hogy már öt éve együtt vannak.

 

A vaol.hu megkeresésére Korinna elmondta, várandósságának negyedik hónapjában jár, és egyelőre nagyon jól viseli testének változásait. Az utóbbi időben már nehezen tudta eltitkolni örömét, hiszen az elmúlt hetekben látványos növekedésnek indult a pocakja. 

 

– Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mivel azonnal összejött a baba. Alig várom a jövő évet, hogy édesanya legyek, egyelőre biztosan arra szeretnék koncentrálni. Az idei évem elég mozgalmasan telt, rengeteg munkával, forgatásokkal és fotózásokkal – mondta Korinna, aki azt is hozzátette, a munkát addig nem fejezi be, amíg a baba és a saját egészségét is szem előtt tartva képes lesz azt kényelmesen elvégezni. Korinna az ünnepeket idén külföldön tölti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!