közönségszavazás

2021.04.19. 06:35

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza – Szavazzon a győri lányra!

Ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be lapunkban és a kisalfold.hu címlapján, de már az első naptól, tehát április 19-től május 10. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

kisalfold.hu

20210413 Győr Tündérszépek országos döntőbe jutott Czepek Kata Fotó: Nagy Gábor NG Kisalföld

Forrás: Kisalföld

Fotós: Nagy Gábor

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

Legyen Katáé a legtöbb szív! Szavazzon ön is! >>

Czepek Kata Győr-Moson-Sopron megyéből jutott tovább az országos döntőbe. Egészen kiskorától kezdve vonzza a modellkedés, a szépségversenyek világa. Most érezte elérkezettnek a pillanatot, hogy kipróbálja magát – mondta.

Czepek Kata: őszinte büszkeséget éreztem, hogy megjelenhettem a Kisalföldben.
Fotó: Nagy Gábor / Kisalföld

- A szüleim és barátaim biztatására jelentkeztem a szépségversenyre. Miután mindent átolvastam, amit a versenyről tudni lehetett, azt gondoltam, nincs mit vesztenem. Elmondhatatlan boldogságot éreztem már akkor, amikor bekerültem a megyei fordulóba. Még most sem tudom elhinni, hogy a sok szép lány közül engem választottak a 21 döntős közé. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a megyémet képviselhetem. Én már most nyertesnek érzem magam. Rengeteg tapasztalatot szereztem a fotózáson, azzal hogy megjelentem a Kisalföld hasábjain és az országos hírportálokon, hatalmas lehetőséget kaptam. Abban reménykedem, hogy lesznek olyan szakemberek, akik felfigyelnek rám és a sors úgy alakítja, hogy beteljesüljön az, amire régóta vágyom. Addig is azt hiszem, az a legfontosabb, hogy bízzak magamban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!