kézműves és természetvédelmi foglalkozások

2021.07.02. 18:17

Alkotótábor a győri Kodály-iskolában

Tudósító

A Csodaszarvas program keretében rendeztek alkotótábort a Győri Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolában június végén. Róthné Mezővári Lilian és Szabó Krisztián tanítók vezetésével a 4. osztályos gyerekeket önismereti játékok, sportjátékok, dramatikus játékok, kézműves és természetvédelmi foglalkozások várták a Komplex Alkotótáborban.

Minden nap középpontjában egy szín állt. Készültek fecskés és pipacsos tájképek, és tarka spagetti is. Emellett a programok illeszkedtek a városi Fecskevédelmi Programhoz és Győr királyi városi rangra emelésének 750. évfordulójához is. A gyerekek a környéken fecskefészkeket kerestek, megismerkedtek a fecskevédelmi eszközökkel illetve Győr 750 virágmandalát és pólókat is terveztek. Feltérképezték Győr-Szabadhegy nevezetességeit, és állóképek formájában újraalkottak néhány győri szobrot – számoltak be a táborvezetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában