Vízalámosás miatt elzártak egy útrészt Győrben - fotó

Egy-másfél méter mély vízalámosás látszik a Hecsei úton a Melecs üzeme melletti részen, az aszfaltút alatt.

kisalfold.hu

 „Egy-másfél méter mély vízalámosás látszik a Hecsei úton a Melecs üzeme melletti részen, az aszfaltút alatt. Rendkívül balesetveszélyes a nagy teherforgalom miatt" – írta szerkesztőségünknek egyik olvasónk.

Fotó: Olvasó

Az észrevételt a Magyar Közút Nonprofit Zrt.hez küldtük. Az állami cég szerint feltárás nélkül nem lehet megmondani, hogy a kiemelt szegélyen kívüli zöld területen keletkezett, körülbelül egy méter széles és másfél-két méter kimosódásnak mi az oka.


„Szakembereink kitábláztak és elzárták a területet, illetve a biztonságos közlekedés fenntartása végett – hiszen egyelőre nem tudni mekkora az üreg – a forgalmi sávból is elzártak egy részt. A feltárást követően határozunk a szükséges beavatkozásokról és azok ütemezéséről" – közölte a közútkezelő.


Várhatóan kedden bontja fel az illetékes mérnökség a burkolatot, és a hiba mértékétől függően megkezdi helyreállítani a kimosódást is. Addig is a közlekedők türelmét és megértését kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában