Mutatunk egy hétköznapi hőst Győrból!

Mint azt az egyik közösségi oldalon olvasni lehetett, január 27-én elszabadult egy németjuhász kutya Győrben - kezdte Olvasónk.

Tudósító

"Épp készülődtem munkába, mikor kutyavonyításra lettem figyelmes. Kinéztem az ablakon (Szigethy A. és Nádor utca kereszteződésénél), s látom, hogy a közösségi oldalon keresett németjuhász marcangol egy nála jóval kisebb kutyát.


A gazdája közben segítségért kiabált. És ekkor történt a hétköznapi hőstett. Épp a reggeli kávéjukat fogyasztó munkások egyike, a fehér ruhás odasietett és igyekezett menteni a kiskutyát. Megpróbálta lábbal elijeszteni, de hatástalan volt. Ezután kétszer közelről fejbe vágta a megvadult kutyát, aki picit megrogyott, majd elengedte a kisebb állatot és elfutott. Még annyit láttam, hogy a fiatalember hazakísérte a hölgyet, akit lehet, hogy a németjuhász megharaphatott, mert nagyon rogyadozott vagy a hirtelen sokk miatt rosszul lett.


Az ilyen hétköznapi hőst kellene felkeresni és elismerést adni neki, aki a saját épségét kockáztatva segíti embertársát és megmenti annak kutyáját. Remélem, a fiatalember magára ismer és olvassa a sorokat. Minden elismerésem azért, amit akkor tett. Ő egy hétköznapi hős" - írta Olvasónk.

Ha a történet szereplői magukra ismernek, jelentkezzenek az [email protected] e-mail címen - szívesen bemutatjuk őket a Kisalföldben. Nyitóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában