Bulvár, celeb

2010.04.19. 09:00

Demjén Rózsit a győri kórházba vitték

Félbeszakadt Demjén Ferenc koncertje, akit a győri kórházba szállítottak. Rózsi ötven perc után a lábgörcsre hivatkozva távozott, amit a győrszentiváni közönség fütyülve vett tudomásul - írta a Bors. <br>

kisalfold.hu


A Bors információi szerint Demjént a felesége, Rebeka és a szombati koncertet szervező művelődési központ igazgatója, Horváth Eszter szállította a győri Petz Aladár Kórházba, ahol állapotáról hiába érdeklődtünk, az érintettek pedig kikapcsolták telefonjaikat.

Az előzményekről a kisalfold.hu úgy tudja, a koncert kezdete után bő ötven perccel Rózsi a számok közben többször is szót váltott a mellette játszó Menyhárt Jánossal, mire a gitáros Demjén vállát veregetve valamit a fülébe súgott. Két-három hasonló szóváltás után a zenekar meghajolt, s Rózsi megköszönte a közönség közreműködését, elnézést kért a rövid koncertért és a lábgörcsre hivatkozva távozott. Jutalma hurrogás és füttyszó volt a taps helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!