Sopron és környéke

2018.11.15. 13:53

Vonat és autó ütközött egy vasúti átjáróban Sarród közelében - fotók

A balesetben az autó sofőrje megsérült, kiemelték a kocsiból. A vonaton mindenki sértetlenül vészelte át az ütközést.

kisalfold.hu

14.50 - A  baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, a vonatforgalom 14.32-kor megindult az érintett szakaszon - közölte a GYSEV.


13.40 - A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön 11 óra 50 perckor Sarród és Fertőújlak közötti vasúti átjáróban baleset történt. A 8521-es számú úton közlekedett autójával egy 46 éves soproni férfi, amikor eddig tisztázatlan okok és körülmények között a vasúti átjáróban haladó vonat oldalának hajtott.

A körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja - közölte a rendőrség.

Vonat és autó ütközött egy vasúti átjáróban Sarród közelében. Fotók: rendőrség


13.01 - A fénysorompó tilos jelzése ellenére az átjárón áthaladó személyvonatnak hajtott egy gépjármű ma 11 óra 50-kor az ausztriai Pomogy (Pamhagen) és Fertőszentmiklós között. Az ütközés során az autó vezetője beszorult a gépjárműbe. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg. A műszaki mentés és a baleset vizsgálatának idejére szünetel a vonatforgalom az érintett szakaszon - tájékoztatta a kisalfold.hu-t a GYSEV Zrt. szóvivője.


12.53 - Motorvonatnak ütközött egy személygépkocsi Sarród közelében, egy vasúti átjáróban. A fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltók a mentőszolgálattal közösen kiemelték a járműből annak vezetőjét, aki megsérült, a mentők ápolják. A baleset helyszínére érkeztek a csornai hivatásos tűzoltók is. A vonaton az első hírek szerint mindenki sértetlenül vészelte át az ütközést - tájékoztat a katasztrófavédelem. 


A hatóságok a helyszínen, információink szerint a sofőr nyolc napon túl gyógyuló, de szerencsére közel nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!