Sopron és környéke

2018.06.10. 12:04

Kiderült, miért volt rendőrségi autós üldözés Sopronban - videón az elfogás

A városban valószínűleg jó ideje üldözték a fekete színű kocsi sofőrjét - kezdte Olvasónk.

kisalfold.hu

Tudósítónk szerint a menekülő autósnak a Teleki utcából nem sikerült befordulni a lakóházak mögötti kis utcákba. Itt az útpadkára vágódott a kocsi és a rendőrök bilincsbe verve vezették el a gyanúsítottat.


A megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztályát megkérdeztük, mi történt pontosan szombat este, miért alakult ki autós üldözés Sopronban. Amint választ kapunk, közöljük azt. Olvasónk jutalma a videóért 5000 forint.

Banális közlekedési ellenőrzésből alakult ki az üldözés


"Szombat este 21 óra körül a soproni rendőrök egy járművet akartak ellenőrzés alá vonni Sopronban, a Balfi utcában. A járművezető a szabályos rendőri jelzés ellenére nem állt meg gépkocsijával és elhajtott.


A járőrök a járművet követni kezdték, majd a sofőrt intézkedés alá vonták és a Soproni Rendőr-kapitányságra elszámoltatása céljából előállították.


A járművezető magatartásával több közlekedési szabályt is megszegett, amelyek miatt vele szemben a Soproni Rendőrkapitányság eljárást indított" - közölte érdeklődésünkre a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!