Sopron és környéke

2017.06.08. 09:39

Soproni Ünnepi Hetek - Aida és FolkFest nyitja a hatvanadik nyári bulit

A Soproni Ünnepi Heteket a néptánc jegyében a Sopron FolkFest háromnapos vigassága nyitja június 16-án.

kisalfold.hu

– A híresztelésekkel ellentétben a fertőrákosi Barlangszínház és a Soproni Ünnepi Hetek előadásaira még kaphatók belépők, ha korlátozott számban is – jelentette ki Pataki András, a Pro Kultúra ügyvezető igazgatója a Barlangszínházban tartott sajtótájékoztatón.


Elton John Aida című musicaljének június 15-i bemutatójával indul a Barlangszínház szeptember 30-ig tartó évada, míg a Soproni Ünnepi Heteket a néptánc jegyében a Sopron FolkFest háromnapos vigassága nyitja június 16-án.


Fertőrákoson a soproni teátrum mellett több neves budapesti és kassai színház zenés, táncos produkciói, továbbá családi programok ígérnek élményeket, míg a SÜH szabadtéri programjai között ismét lesz Tündérfesztivál, a zenepavilonokban vasárnapi muzsika.


A VOLT Fesztivállal karöltve a Liszt-teraszon délutánonként színes programkavalkád várja az érdeklődőket, miként a Munkácsy Teremben VOLT Art csoportos kiállítást – s a nyáron még más tárlatokat – is rendeznek. A SÜH keretében Kodály-emlékkoncert és három alkalommal „Egy kis éji zene" színesíti a rendezvénysorozatot.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!