Sopron és környéke

2016.05.30. 11:29

Kábelhibák sorozata okozta a soproni áramszünetet

Négyezer fogyasztót érintett Sopronban, a vasárnap éjszakai áramszünet.

kisalfold.hu

Megérkezett az EON közleménye:


Vasárnap este közel egyszerre, egy időben három kábelhiba lépett fel a hálózatban, ez okozott üzemzavart 21.16 - 00.10 óra között. Az érintett utcák például: Kossuth L u, Bánfalvi u, Gyepű u, Heimler K. u., Fényi Gy. u.; Táncsics u., Gödör u., Deák tér, Lenkei u., Gyár u., Vitnyédi u., Damjanich u.


A hiba miatt Sopronban négyezer fogyasztónál nem volt áram az éjszaka.


A kábelhibák végleges javítása jelenleg folyamatban van, ez azonban előre láthatóan fogyasztói zavartatást már nem okoz - írták.

Vasárnap éjszaka több órára sötétbe borult a város. Fotó: illusztráció - kisalfold.hu archívum

Vasárnap éjszaka több órára sötétbe borult a város. Fotó: illusztráció - kisalfold.hu archívum

A garantált szolgáltatásokról itt tájékozódhatnak az ügyfelek >>


Korábban:


Városszerte több helyről is jelezték olvasóink, hogy nem működnek a vezetékes telefonok és akadozik az internetelérés is Sopronban.


- Éjszaka elment az áram, nem volt szolgáltatás a Deák téren, sem a környező utcákban - panaszolta hétfőn kora hajnalban olvasónk. - Többen mennénk már munkába, de nem tudjuk használni a villanyt, a konyhai eszközöket.


Mint olvasónk elmondta, a hibát azonnal jelezték a szolgáltató felé. Ott azt közölték vele, hogy ma reggel tudnak a problémával foglalkozni.


Az áramszünet ügyében a kisalfold.hu megkereste a szolgáltatót is. Amint választ kapunk a kérdéseinkre, frissítjük írásunkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!