Településrendezési eljárás

2022.07.21. 09:00

Átminősítenének egy 5 hektáros területet Beleden

kisalfold.hu

Az önkormányzat településrendezési módosításról határozott, és egyben véleményezési eljárást indít a bányatelek területén belül egy külterületi ingatlanra vonatkozóan. A rendezés célja egy közel 5 hektáros mezőgazdasági terület különleges beépítésre nem szánt területté való át­­minősítése. 
A témáról az önkormányzat lakossági fórumot is tart július 26-án, kedden 16 órakor a városháza tanácskozótermében. A településrendezési eszköz módosításával kapcsolatos tájékoztató felkerült a város honlapjára, a www.beled.hu oldalra. Az egyeztetésben részt vevő partnerek a lakossági fórumon szóban, illetve legkésőbb augusztus 18-ig írásban is tehetnek észrevételt, javaslatot levélben (Beled Város Önkormányzata, 9343 Beled, Rákóczi utca 137.), vagy elektronikus úton a [email protected] e-mail-címre küldve. A levélben, illetve az e-mailben kérik megjelölni a küldő nevét, elérhetőségét (e-mail-cím, postai cím). 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!