Felülvizsgálat

2022.06.09. 17:00

Lakossági fórumot tartanak Kapuváron

munkatársunktól

kisalfold.hu

Kapuvárnak a Győr-Moson-­Sopron Megyei Önkormányzattal való együttműködés keretében lehetősége nyílik a 2015-ben készült integrált településfejlesztési stratégiájának (ITS) és az ezt alátámasztó megalapozó vizsgálatnak (MV) a felülvizsgálatára. 
Annak érdekében, hogy a stratégia készítése során a Kapuváron élők vagy más módon a város életében részt vevők véleményének megfelelő dokumentumok készüljenek el, az önkormányzat lakossági fórumot tart, amelynek témája a módosított MV és ITS rövid bemutatása lesz. A dokumentumokat a fórumot megelőzően a város honlapján (www.kapuvar.hu) közzéteszik. A lakossági fórum időpontja és helye: június 15., 17 óra, Rábaközi Művelődési Központ ­klubterme. 
Kérik, hogy a város polgárai észrevételeiket, javaslataikat a fórumon szóban terjesszék elő, vagy ezt követően nyolc napon belül papíralapon vagy elektronikusan ([email protected]) juttassák el. A lakossági fórum során a résztvevők a jelenlétükkel és aktív véleményformálással segíthetik a dokumentumok végleges változatának kialakítását. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!