60. évforduló

2022.06.15. 13:00

Fúvószenével köszöntik Sopront

Az idén hatvanéves Soproni Juventus Koncert Fúvószenekar június 19-én, vasárnap szervezi meg a hagyományos, 27. fúvószenekari találkozót.

kisalfold.hu

 – A program délelőtt 10 órakor kezdődik, a részt vevő zenekarok a Rondellánál gyülekeznek, majd onnan indulnak a Fő tér felé, ahol a Soproni Juventus Koncert Fúvószenekar fogadja őket. Vendégeink között köszönthetjük a vonyarcvashegyi Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekart, a győri Rába Koncert Fúvószenekart és a mosonmagyaróvári Kühne Koncert Fúvószenekart – mondta el elöljáróban dr. Friedrich András karnagy, a rendezvény házigazdája, aki reméli, minél többen kilátogatnak a hangulatos szabadtéri programra. 

A Fő téren 11 órakor Farkas Ciprián polgármester köszönti a találkozó résztvevőit. A vendég­zenekarok 14.30-tól az Erzsébet-kertben adnak térzenét. A Lőverekben már szombaton is felharsan a fúvósmuzsika, a vonyarcvashegyi zenekar 17.30-tól ad szabadtéri koncertet a Hotel Sziesztában. 

A negyvenöt tagú Soproni Juventus Koncert Fúvószenekar a 60. évfordulót áprilisban nagy sikerű jubileumi koncerttel ünnepelte, de az év második felére is tartogatnak meglepetést. Vendégszereplésből sincs hiány, július utolsó hétvégéjén Tokajba van meghívásuk, szeptember 10-én pedig a szlovákiai Galántára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!