Tisztújító küldöttgyűlés

2022.06.27. 05:00

Egyhangúlag szavazták meg az iparkamara új alelnökét

Tisztújító küldöttgyűlést tartottak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában a napokban.

Munkatársunktól

Szekeres István

A küldöttek egyhangú szavazással Szekeres Istvánt, az MIB Property Kft. ügyvezetőjét választották a kamara általános alelnökének. Szekeres István Szilasi Péter Tamást váltja a kamara elnökségében. Emellett az eseményen a küldöttek tartalmas előadást hallhattak dr. Horváth Szabolcstól, a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatójától, aki a megye gazdaságát tükröző adatokkal mutatta be az egyes ágazatok pandémia utáni helyzetét, kiemelt figyelmet fordítva a munkaerőpiaci helyzetre.

A küldöttgyűlésen okleveleket is átadtak. Az elmúlt két évben jubiláló vállalkozásokat köszöntötték, amelyek a pandémia miatt 2020-ban és 2021-ben sem tudták átvenni az elismeréseket. 2020-ban 35 éves jubileumát ünnepelhette a Gombás Autócentrum kft., Farkas Tibor, Puskás László, Nemes Ferenc, Herczku István, Gecsei Sándorné és Sebestyén Gusztáv vállalkozásai.

Negyvenéves jubileumi oklevelet vehetett át Reider Éva, Németh Gyula és Németh István Péter. A MÉH zrt. és az MKB Bank Nyrt. pedig hetvenéves fennállására kapott oklevelet. 2021-ben 35 éves jubileumát töltötte a Tutti Élelmiszeripari Kft., valamint Budai András, Fenesi József és Bubernik Pál egyéni vállalkozók. A Borsodi Műhely kft. 40 éves jubileumi oklevelet vehetett át, Rácz István vállalkozása a 45 éves évfordulóját ünnepelhette, a Kapuvári Ruhaipari Zrt. pedig már 70 év óta működik sikeresen.

Címkék#iparkamara

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!