Bajnoki

2022.05.30. 13:00

A Fradit fogadják az ETO lányai kedden

A szezon utolsó hazai ETO labdarúgó-mérkőzését rendezik kedden 19 órakor a győri stadionban, amikor is a női bajnokság döntőjére, az ETO-FTC találkozóra kerül sor.

kisalfold.hu

"Az idén remekül teljesítő, a város, sőt a megye idei egyetlen Magyar Kupa-győztes együttese, az ETO FC Győr női csapata a bajnoki címvédő Ferencváros ellen lép pályára, s természetesen nagy segítség lenne a lányoknak, ha minél többen szurkolnának nekik a helyszínen! Kérünk minden ETO-szimpatizánst, ha lehetősége van, családjával, barátaival, csapattársaival, jöjjön ki kedden este a stadionba, és buzdítsa a győri lányokat, akik újabb bravúrra készülnek! (A mérkőzésre ingyenes a belépés.) Hajrá, ETO!" - írja a klub.

A két győzelemig tartó bajnoki döntő első felvonását a Ferencváros hazai pályán magabiztosan megnyerte. Ezt szeretné női csapatunk kijavítani a holnap esti visszavágón, ahol egy ETO-győzelem esetén harmadik mérkőzésre kerülhet sor. A lányok továbbra is keményen készülnek, és mindent meg fognak tenni, hogy az amúgy is nagyon sikeres idei esztendőt még tovább szépítsék. Dörnyei Balázs szakmai vezető ezúttal is nyugodtan készül a találkozóra, és bízik benne, hogy a fővárosban elkövetett hibákat kedd estére sikerül kijavítania együttesének.

- Kulcskérdés lesz a meccsen, hogy az első mérkőzésen tapasztalt lámpalázat, ijedtséget le tudják-e vetkőzni a lányok, mert ahhoz, hogy tényleg potenciális ellenfelei legyünk a Fradinak, ahhoz ezt meg kell tennünk, úgy ahogy azon a két mérkőzésen is sikerült, amikor a bajnokságban, illetve a kupában sikerült őket legyőzni – mondta Dörnyei Balázs. - Az előző találkozón sajnos olyan szinten feszültek voltak a játékosok, hogy gyakorlatilag mindent elfelejtettek egy percen belül a pályán, amit megbeszéltünk két-három nappal előtte. Remélem, lesznek annyira nyugodtak, hogy itthon sokkal komolyabb ellenállást tanúsítsanak majd a Ferencváros ellen. Ez az alap, tehát, hogy fejben, szívben és akaratban ott legyenek, minden már ezeknek a következménye.

A mérkőzést az M4 Sport televízió élőben közvetíti.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!