Gasztro

2022.02.26. 17:00

Borversenyre várják a nevezéseket Bágyogszováton

munkatársunktól

kisalfold.hu

A Bágyogszovátért Egyesület kilencedik alkalommal hirdeti meg április 9-én borversenyét. Jelentkezhetnek mindazok a szőlővel, borral foglalkozó személyek, akik a Csornai járáshoz tartozó községekben vagy azok környezetében lévő településeken élnek és szeretnék, hogy a tulajdonukban lévő bor minőségét szakértők vizsgálják meg.

 

A versenyre benevezett 2021-es évjáratú borokat két kategóriában bírálják el: a járás 33 településén termett szőlőből készített borok kategóriája; a járás területén kívül termett szőlőből, de a járáshoz tartozó, vagy a környező településeken készített borok kategóriája. A jelentkezési határidő a korlátozott férőhely miatt március 28. Jelentkezni lehet a 30/6334-713-as, 70/4536-658-as számokon, ahol bővebb információ is kérhető. A minták leadásának időpontja: március 29–április 2. Nevezni mindkét kategóriában lehet, fajtánként 1–1 mintát kell leadni a következő helyszíneken: Bágyogszovát, Queen vendéglő, Csorna, Agrota Gazdabolt. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!