Rábaköz PRINT

2019.08.16. 18:17

A Fidesz-KDNP kapuvári jelöltjei

A Fidesz-KDNP helyi pártszövetsége nyilvánosságra hozta az októberi önkormányzati választások kapuvári jelöltjeit.

kisalfold.hu

Céljaikról Hámori György polgármester elmondta: – Szeretnénk a már megkezdett munkát együtt folytatni. Ennek legfontosabb eleme a pályázati támogatásokkal rendelkező projektek megvalósítása. Ahogy eddig, úgy a jövőben is a közös munkára helyezzük a hangsúlyt, hogy Kapuvár fejlődő, élhető és pezsgő város legyen.

 

Egy jelölt kivételével a jelöltlista változatlan. Dr. Hoffer Dániel megnövekedett feladatai miatt nem indul a választásokon. Az új jelölt Nagy-Cserpes Anna, neve nem ismeretlen az itt élők körében, édesapja korábban képviselőként ténykedett.

 

Polgármesterjelölt: Hámori György (Fidesz–KDNP).


Képviselőjelöltek: 1. körzet: Nagy-Cserpes Anna (Fidesz–KDNP). 2. körzet: dr. Hoffer Imre (Fidesz–KDNP). 3. körzet: dr. Benedek Zoltánné dr. Vincze Eszter (Fidesz–KDNP). 4. körzet: Császár Vajk (Fidesz–KDNP). 5. körzet: Horváth László (Fidesz–KDNP). 6. körzet: Tóth Imre (Fidesz–KDNP). 7. körzet: Najdek Lászlóné (Fidesz–KDNP). 8. körzet: Dukai Norbert (Fidesz–KDNP).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!