Rábaköz PRINT

2017.07.24. 11:30

Veréb Fesztivál 2017 Csorna - Tizedszer szórakozhatunk, több mint harminc zenekar lép fel - videó

Régi nagy nevekkel, illetve új sikeregyüttesekkel várják a csornai Veréb Fesztivál szervezői a közönséget. Csütörtökön kezdődik és háromnapos lesz a rendezvény.

Cs. Kovács Attila

A jubileumi, tizedik Veréb Fesztiválra készülnek a rendezvény szervezői. A megszokottnál hosszabb, háromnapos lesz a buli, július 27-én, csütörtökön kezdődik és vasárnap hajnalig tart.


A közönséget ezúttal a csornai termálfürdő kempingjében várják.


Két nagy színpadot állítanak fel, melyeken a három nap alatt több mint harminc zenekar lép fel. Délután két órától reggel öt óráig szórakozhatnak majd az érdeklődők. A koncertek mellett úgynevezett off-programokat is összeállítottak a szervezők. Sok más mellett lesz például perecevő  és sörivó verseny, illetve kötélhúzás.



– Több neves zenekar visszatérő vendége a Veréb Fesztiválnak, őket idén is meghívtuk. Velünk lesz például az Alvin és a Mókusok, a Rózsaszín Pitbull, az Intim Torna Illegál – sorolta Horváth Szabolcs, az egyik szervező. – Először lép fel a fesztiválon a Brains zenekar, a Belga, az Anna & The Barbies, a Supernem és a Paddy and The Rats. Színes a kínálat, bízom benne, hogy mindenki megtalálja a saját zenei ízlésének megfelelő fellépőt.


Akinek kedve van, három napig akár ki sem kell mozdulnia a fesztiválnak helyet adó kempingből. Lehetőség lesz ugyanis sátorozásra, felújított szociális helyiségeket, sőt, még egy kicsi vegyesboltot is találnak a fesztiválozók.

 


– Próbáljuk minél magasabb színvonalon megszervezni a rendezvényt. Kibővült például a szervezői csapat. Az alapítók, Bognár András és Bognár László mellett Bognár Anna mint grafikus működik, Perlaki Gergő pedig a fesztivál online népszerűsítéséért felel. Samu Zoltán a koncerteken kívüli programok, játékok bonyolítását vállalta – jegyezte meg Horváth Szabolcs. Hozzátette: ugyan még az idein sincsenek túl, de már gondolnak a 2018-as Veréb Fesztiválra. A jelenlegi ismereteik szerint ugyanis jövőre is számíthat rájuk a közönség.

 


A jubiláló csornai rendezvény egyik különlegessége, hogy a fesztiválozók akár a medencékből hallgathatják kedvenceiket és mindezt díjmentesen, hiszen 2017-ben minden résztvevőnek ingyenes a strandbelépés.


A rendezvényre különböző eszközökkel, akár kedvezményesen is ellehet jutni, erről és minden másról a www.verebfeszt.hu címen lehet tájékozódni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!