Rábaköz PRINT

2017.04.20. 09:44

Beled, Mihályi, Sopron - Lehalt az áram 24 településen a megyében

Az E-on honlapján az írta a lehullott hó és a viharos erejű szél okozta áramkimaradást.

kisalfold.hu

24 település áram nélkül


Az országban fennálló időjárási körülmények áramkimaradásokat okoztak az E.ON ellátási területén. Emiatt a hibabejelentő vonalunkon is jelentősen megnövekedett a bejövő hívások száma, ezért előfordulhat, hogy ügyfeleink nehezebben érik el telefonos ügyfélszolgálatunkat - közölte a szolgáltató csütörtökön.


Hozzátették, a lehullott hó és a viharos erejű szél az Észak-Dunántúl több településén okoz áramkimaradást. A leginkább érintett megyék Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye és Veszprém megye, ahol jellemzően a vezetékekre dőlt fák okozzák a szolgáltatás fennakadását. A helyreállítást nehezíti, hogy a hálózati sérülések, vezetékszakadások jellemzően erdős területeken történtek, az erdei utak pedig a kidőlt fák miatt nehezen járhatóak.


A helyreállítási munkálatok idején, ahol az lehetséges, az szolgáltató aggregátorokkal biztosítja ideiglenes az ellátást. Az E.ON munkatársai és alvállalkozói teljes létszámban dolgoznak az üzemzavarok elhárításán, jelenleg mintegy 15 ezer fogyasztó érintett az üzemzavarokban.

 

Áramkimaradás Győr-Moson-Sopron megyében


Ön mit tapasztalt? Írja meg: [email protected]


Ágfalva, Beled, Csáfordjánosfa, Csér, Egyházasfalu, Harka, Himod, Iván. Kópháza, Lövő, Magyarkeresztúr, Mihályi, Nemeskér, Pereszteg, Pusztacsalád, Répceszemere, Sopron, Sopronhorpács, Sopronkövesd, Újkér,, Und, Vadosfa, Völcsej. Zsira


Korábban - A mihályi polgármester közleménye szerint a hibákat folyamatosan javítják a faluban. Egyre több településről jeleztek olvasóink hibákat.


A mihályi polgármester a facebook-on tájékoztatta a település lakosságát. Csitei Gábor közölte, "az EON tájékoztatása: a javítási munkálatok megkezdődtek. Szíves türelmünket és megértésünket kérik! Több helyen szakadtak le nagyobb vezetékek, a helyreállítási munkákat folyamatosan végzik. Kérem a Tisztelt Lakosság türelmét! Köszönöm szépen!"

Mihályi hozzászólások


A falu lakói felháborodtak, azt írták, "Ez azért már felháborító!!! A ház kihűlt, nincs melegvíz stb. Azért nem hiszem el hogy 16 óra alatt se lehet megcsinálni!"


Egy másik hozzászólás: "Már ideje, hogy nekiálltak a javításnak! Egy kicsit bosszantó hogy a 21. században több mint fél napja áram nélkül vagyunk! Pláne egy 1.5 éves gyerekkel! Se fűtés, se meleg víz!!!



"A kislányunk beteg, a hűtők a leolvadás határán, úgyhogy "kellemes" éjjelünk volt."


"Valamit már igazán csinálhatnának a Korona utca elejétől kifelé ha egy kis szél fúj már nincs áram. A falu ezen része is megérdemelné a normális áramellátást."


"Több embertől hallottam hogy olvadnak a hűtők!"



Olvasóink jelezték: Himodon és Sopronkövesden sincs áram már fél napja


"Megnyugtatásul közölném, hogy Himod községben sem jött vissza az áram, lassan 14 órája. Továbbá a környező falvak is hasonlóan vannak, úgyhogy együtt érzünk veletek."


"Sopronkövesden sincs már szerda este óta!"


"Fantasztikus hogy Újkéren sincs már lassan egy napja.... Rohadt bosszantó"


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!