PR cikk

2021.04.12. 08:00

Leier Coworking

Leier Coworking közösségi iroda Győr város szívében, ahol prémiumkategóriás irodai környezetben, költséghatékonyan élvezheti a közösségi iroda előnyeit. Munkaállomás-, privátiroda-, tárgyaló- és rendezvényterem-bérlés rugalmas keretek között, akár egy napra.

Fotó: Leier City Center

Igényes munkakörnyezet, kapcsolatépítési lehetőség, alkalomszerű bérleti konstrukció a hosszútávú irodabérlet pozitívumaival ötvözve. Teljes irodai infrastruktúra igénybe vétele előzetes befektetés és kötöttségek nélkül. Nem kell sem időt, sem pénzt szánni az iroda bútorozására, karbantartására, fejlesztésére, takarítására, csak élvezze a stabil, jól működő irodai hátteret és a társaságban végzett munka előnyeit!

A Magyarországon 1985 óta sikeresen működő Leier-cégcsoport 2006-ban újabb tevékenységgel bővítette a szolgáltatásait: megkezdődött több, saját fejlesztésű prémiumkategóriás ingatlan építése, amelyek hasznosítását és üzemeltetését a győri cégközpontban működő Leier Ingatlan Management intézi.

Az elsősorban építőanyag üzemeiről ismert Leier Csoport fő tevékenységei, a beton-és készelemgyártás, tégla- és cserépgyártás, illetve az egyéb üzletágak, mint például az autókereskedelem, gép- és formagyártás, továbbá az ingatlanbefektetés, fejlesztés és -hasznosítás a cég gyorsan fejlődő ágazatai, mely tevékenységek nemcsak Győrre, hanem egész Nyugat-Magyarországra kiterjednek.

A Leier Ingatlan portfóliójában megtalálhatók magas minőségű modern, illetve patinás irodaházak, exkluzív lakások, üzlethelyiségek, ipari ingatlanok, szálloda és a „built-to-suit” konstrukcióban fejlesztésre kínált telkek.

Fontos számunkra, hogy kizárólag magas színvonalú, előnyös elhelyezkedésű, szolgáltatásokkal kínált, továbbá a mai modern bérlői követelményeket, kívánságokat maximálisan kielégítő ingatlanokat tervezzünk, építsünk és üzemeltessünk. Célunk a bérlőink elégedettsége és egy hosszú távú, gyümölcsöző kapcsolat kialakítása, illetve fenntartása az ügyfeleinkkel.

Fókuszban tartva az állandó megújulást, igyekszünk bővíteni szolgáltatásaink palettáját is, így

Fotó: Leier City Center

igazodva a piaci trendekhez 2021 tavaszán megnyitja kapuit a Leier Coworking közösségi iroda.

10 db munkaállomás, 2 db zárható privát iroda, egy 10 fő befogadására alkalmas, jól felszerelt tárgyaló és közösségi tér várja vendégeit április 12. hétfőtől. A közel 200 m2 inspiráló közösségi irodakörnyezet a Leier City Center A Irodaház 2. emeletén, a vidékibusz-pályaudvar mellett, a Hunyadi János utca 14. szám alatt található. A Leier City Center néven újjászületett exkluzív üzleti és lakónegyed a Baross híd „lábánál”, a győri buszpályaudvar és a vasútállomás szomszédságában helyezkedik el. A műemléki ingatlanegyüttes pár perces sétára található a Városházától és Győr belvárosától.

Parkolási lehetőség a Leier City Center mélygarázsban és a felszíni parkolóban vagy a vidékibusz-pályaudvarnál lévő Schlichter Üzletház parkolójában található (http://www.leieringatlan.hu/parkolok). Ha megéhezne munka közben, vagy a tárgyalópartnereit szeretné vendégül látni, az irodaház aulájában található LCC Café által az étkezés és a cateringszolgáltatás is biztosított. Recepció és őrszolgálat garantálja a gördülékeny ügyintézést.

Bízunk benne, hogy közösségi irodánk segíteni tudja a vírushelyzet okozta korlátozások fokozatos feloldását követő „felfutást” az üzleti életben, a nehézségekkel teli időszakot mielőbb magunk mögött hagyva.

Fotó: Leier City Center

Kinek ajánljuk?

  • Szabadúszóknak.
  • Vállalkozóknak, vállalkozásoknak.
  • A home office helyett alternatívát keresőknek.
  • Annak, aki nem szeretné az otthonában vagy egy kávézóban fogadni az ügyfeleit, tárgyalópartnereit.
  • Annak, akinek csak alkalmanként van szüksége irodahelyiségre, tárgyalóra, és ezért nem szeretne havi bérleti díjat fizetni.
  • Átutazóknak.
  • Kis csapatoknak, akik együtt dolgoznak egy-egy projekten.
  • Mindenkinek, aki költséghatékonyan, kellemes irodai környezetben szeretne dolgozni, tárgyalni.
  • IDŐPONTFOGLALÁS

    Időpontfoglaláshoz vagy a foglalások kezeléséhez regisztráljon vagy jelentkezzen be: https://leiercoworking.booked4.us!

    Kérdése van a közösségi irodával kapcsolatban? Írjon nekünk az [email protected] e-mail-címre!

    (X)

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában