PR

2019.06.15. 02:00

Elfogynak az utolsó belvárosi lakások

Beigazolódni látszik az ingatlanszakértők jóslata: vészesen fogynak a jó befektetésnek számító győr-?belvárosi lakások. Az Amadé házak projektje is az értékesítés befejező szakaszába lépett, az utolsó 10 darab 2-3 szobás lakás a júniusi nyílt napon el is kelhet.

Beigazolódnak az ingatlan­szakértők várakozásai: az in­gat­lanpiac felbolydult, a még 5%-os áfával elérhető la­kások szinte mind elkeltek. A nagyobb alapterületű, többszobás lakásokból még van kínálat, ezért a nagycsaládosoknak most kell résen lenniük!

Az Amadé házak Győr belvárosi részén épülő társasházi projekt nagy figyelmet kapott az elmúlt időszakban. Az épületegyüttes a hazánkban még kuriózumnak számító hővisszanyerős szellőztetőrendszere miatt vált felkapottá, amely a lakások jó értékállóságát és a benne élők komfortját is emeli.

− Remek ütemben haladunk az Amadé házak építésével, a lakásokat még az idén fűtéskész állapotban átadjuk az új tulajdonosaiknak. Az elmúlt héten tartottuk az Amadé bokrétaünnepét, mivel befejeztük mindhárom épületünk szerkezetépítését – mondta Bodor Gergő, az Amadé Projekt Kft. ügyvezetője. Az elmúlt hetekben beléptünk az utolsó 10 lakásunk értékesítési fázisába. Ezek a lakások főleg a családosok számára kedveznek, hiszen 61 és 78 négyzetméteresek, nappali + 2 vagy 3 szobásak, és a belső udvarra néző terasszal rendelkeznek. A kisebb alapterületű ingatlanjaink gyorsan elkeltek, hiszen az Amadé házak elhelyezkedésüknek és kiemelt gépészeti megoldásaiknak köszönhetően remek befektetést jelentenek.

Nyílt nap: június 21-én


− Tudjuk, hogy a családosok jóval óvatosabban választanak, ezért számukra szeretnénk nyílt napot tartani június 21-én, ahol megismerhetik az Amadé házakat, a még szabad lakásokat. Az új lakókkal együtt mi is beköltözünk az Amadéba, hiszen az épületet a későbbiekben sem fogjuk magára hagyni. Ellátjuk a közös képviseletet, gondozzuk és karbantartjuk a saját helyi irodánkból – tette hozzá Bodor Gergő.

 

Nyílt nap az Amadé házaknál: tekintse meg az utolsó 10 eladó lakást! Kérjük, amennyiben részt venne az Amadé házak projekt nyílt napján, részvételi szándékát jelezze a +36-30/216-5563-as telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen, ahol egyúttal bővebb tájékoztatást is nyújtunk.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában