Hirdetés

2023.09.29. 08:00

Kamarai gratuláció a Széchenyi István Egyetemnek

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nevében Pintér-Péntek Imre elnök elismerését fejezte ki a Széchenyi István Egyetem vezetőségének abból az alkalomból, hogy az intézmény története során először került fel az egyik legnagyobb presztízsű világranglistára, ami azt jelenti, hogy a világ egyetemeinek legjobb öt százalékába tartozik.

Örömmel értesültünk a győri egyetem tudományos munkájának óriási sikeréről, amely a vármegye felsőoktatásának olyan elismerése, amelyet a világon mindenhol számon tartanak – fejezte ki gratulációját a vármegyei kamara elnöke. – Büszkék vagyunk arra, ahogy a kamara évek óta szorosan együttműködik a Széchenyi István Egyetemmel, a napi szintű munkakapcsolat mellett kamarai tantárgyat oktatnak az intézményben, és folyamatosan dolgozunk a vállalkozások számára a mikrotanúsítványok, egyetemi részképzések megszerzésének rendszerén is. A győri egyetem mindig nyitott volt a gazdasági, műszaki kérdések tudományos, ugyanakkor gyakorlatias megközelítésére, így a térség vállalkozásaival való kooperációk inspirációt jelentettek az oktatás számára, hogy az aktuális kihívások megoldásában konkrét segítséget nyújtsanak a gazdaság szereplőinek. A világ legjobb egyetemei közé kerülni nem kis dolog, és hiszem, hogy ehhez az egyetemi közösség színvonalas munkáján túl az a széles körű összefogás is hozzájárult, amelynek részesei a vármegye vállalkozásai. Gratulálok a Széchenyi István Egyetem vezetőinek és oktatóinak!       

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában