Hirdetés

2023.09.22. 14:19

Elhelyezkedési lehetőségek a gyártás és termelés területén Salgótarjánban

A gyártás és termelés területén megannyi lehetőség adódhat az elhelyezkedésre országszerte. Ez alól természetesen Salgótarján sem jelent kivételt, ahol szintén gyakran elérhetőek a gyártói és termelői munkakörök. Persze a sikeres elhelyezkedéshez nem árt minél inkább kiszélesíteni az álláskeresést a különböző állásportálok tekintetében.

PR cikk

Forrás: SalgotarjanAllas.hu

Érdemes lehet például figyelemmel kísérni a SalgotarjanAllas.hu alkategóriáját: https://salgotarjanallas.hu/allasok/gyartas-termeles, ahol efféle álláslehetőségek is elő szoktak fordulni. Íme néhány gyakran visszatérő hirdetés!

Minőségellenőr

Minőségellenőr pozíció már több alkalommal is előfordult a SalgótarjanAllas.hu felületén. Legutóbb például egy kifejezetten minőségellenőrzésre specializálódott salgótarjáni céghez kerestek minőségellenőröket, ahol is az alapvető feladatokat az autóipari alkatrészek vizuális ellenőrzése, a rendszer-követelmények betartása, a dokumentációk kezelése, továbbá a késztermékek utasítás alapján történő csomagolása jelentette.

Ezen feladatok ellátásához pedig legalább egy év minőségellenőr és operátor pozícióban szerzett tapasztalatra, valamint jó látásra és kézügyességre volt szükség. Emellett a személyes tulajdonságok kapcsán a precizitás, a szorgalom, a határozottság, a jó kommunikációs készség, valamint a 2 műszakos munkavégzésből adódóan a rugalmasság bírt kiemelt fontossággal.

Termelési kolléga

Termelési kollégákat ugyancsak kerestek már a SalgotarjanAllas.hu weboldalán keresztül. Egészen pontosan ez az említett hirdetés három megpályázható pozíciót foglalt magában: operátor, anyagmozgató és víztisztító rendszerek kezelője. Ezen lehetőségek közül az operátori munkakör már akár alapfokú képzettség (8 általános) birtokában is betölthető volt, míg utóbbi kettőhöz középfokú végzettség volt szükséges. Emellett a személyes tulajdonságokat illetően az önállóság, a megbízhatóság, a problémamegoldó- és együttműködő képesség, valamint a minőség- és felelősségtudat jelent meg nélkülözhetetlen kvalitásként.

Karbantartó

A sorból egy korábbi karbantartói pozíció sem maradhat ki, amely hirdetés esetében olyan feladatok jelentek meg a feladatok listájában, mint például a gépek megelőző és eseti karbantartása, a meghibásodások forrásának azonosítása és elhárítása, a folyamatos termelés biztosítása, továbbá a gépkezelők munkájának felügyelete.

Az esélyes pályázáshoz pedig gépész, mechatronikai vagy elektrotechnikus végzettségre, illetve legalább 2 év karbantartásban szerzett tapasztalatra volt szükség. Ezenkívül az angol nyelvtudás és az emberek koordinálásában való jártasság külön előnyt jelentett a pályázatok elbírálása során.

Beszerző

Végezetül a beszerzői munkakörről sem feledkezhetünk meg, ami szintén ideális lehetőség lehet azok számára, akik a gyártás és termelés területén helyezkednének el. Ennek elérhetőségére természetesen szintén volt példa a portálon, ahol is a feladatkör a gyártási tevékenységekhez kapcsolódó anyagbeszerzésből, a beszállítók kiválasztásából, az ártárgyalások lebonyolításából és a fuvarszervezésből tevődött össze. A pozíció betöltéséhez hasonló területen szerzett tapasztalatra és tárgyalóképes angol nyelvtudásra volt szükség.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában