PR-cikk

2023.07.20. 13:53

Álláslehetőségek adminisztratív munkakörökben Miskolcon

Az adminisztrációs feladatokkal járó pozíciók iránt rengeteg álláskereső érdeklődik országszerte. Nincs ez másként Miskolcon sem, ahol ugyancsak kedvelt lehetőségnek számítanak ezen munkakörök. Amennyiben miskolciként Téged is az adminisztratív állások érdekelnek, érdemes folyamatosan nyomon követned a MiskolcAllas.hu kínálatát, ahol többek között ebben a kategóriában is szoktak megjelenni hirdetések. Íme pár példa!

Kisalföld.hu

Álláslehetőségek adminisztratív munkakörökben Miskolcon - MiskolcAllas.hu

Irodai ügyintéző

Az irodai ügyintézői álláslehetőség már többször is előfordult a MiskolcAllas.hu kínálatában. Ez a pozíció úgymond klasszikusnak tekinthető az adminisztrációs munkakörök kategóriájában. Betöltésével jellemzően olyan feladatok járnak, mint például a dokumentumkezelés, az adatbevitel, a különböző nyilvántartások vezetése, a be- és kimenő posta kezelése, továbbá az ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolattartás. Irodai ügyintéző állásokat itt érdemes keresni Miskolcon.

Ezen lehetőségek esélyes megpályázásához általában legalább középfokú végzettségre, középszintű nyelvtudásra, illetve felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (főként MS Excel, Word stb.) van szükség. Emellett pedig a személyes tulajdonságok tekintetében fontos a precizitás, a pontosság, a jó kommunikációs képesség és a szervezettség is.

Termelési adminisztrátor

A MiskolcAllas.hu felületén termelési adminisztrátor pozícióra vonatkozó álláslehetőséggel is lehetett már találkozni. Ebben a munkakörben a feladatokat olyan tevékenységek jelentették, mint például a termelési adatrögzítés, az adatellenőrzés, a termelési riportok összeállítása, a leltárkészítés, valamint a másolás, nyomtatás és a szkennelés. 

A pozíció betöltésének alapvető feltétele volt az MS Excel felhasználói szintű ismerete, továbbá a kommunikációképes nyelvtudás angolul. Emellett pedig előnyként tekintettek a B kategóriás jogosítvány meglétére. 

Oktatásszervező

A MiskolcAllas.hu kínálatában oktatásszervői pozíció megjelenésére is volt már példa. Egy miskolci nyelviskola kínálta ezt a lehetőséget, melynek betöltésével az oktatásszervezői feladatokon túl adminisztratív és ügyfélszolgálatos tevékenységek is együtt jártak. Az elvárások listájában pedig olyan követelmények szerepeltek, mint például a kiváló kommunikációs készség, értékesítési képesség, a számítógéphasználatban és adatbáziskezelésben való jártasság, illetve az angol nyelvtudás. 

Szakmai asszisztensi pozíciók

Végezetül pedig a szakmai asszisztensi pozíciókról sem feledkezhetünk meg, hisz a portálon előfordult már többek között mérnök-, könyvelői-, és projekt asszisztensi munkakör is, vagyis visszatérő lehetőségnek számítanak. Az ilyen jellegű állásokkal kapcsolatban az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy az adminisztratív feladatok különböző szakmai tevékenységekkel is kiegészülnek (pl. projekt asszisztens ügymeneteket koordinál stb.). 

Ebből adódóan a betöltésüknek elengedhetetlen feltétele a legalább középfokú szakirányú végzettség megléte. Emellett pedig jellemző követelmény még a középszintű nyelvtudás, illetve a szakmai feladatokhoz kötődő szoftverek ismerete is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában