Hirdetés

2023.06.30. 01:00

ITC − Sopron új ipari parkja

A soproni Innovációs és Technológiai Centrum (ITC) az M85 gyorsforgalmi út Sopron−kelet csomópontja mellett helyezkedik el. Az új építésű, modern csarnoképület a város közvetlen szomszédságában található, és kitűnő infrastruktúrával rendelkezik.

Az üzleti parkban 13 darab iroda és 16 darab különböző méretű raktárcsarnok, illetve műhely bérelhető. A csarnokegységek egyaránt alkalmasak raktározásra, összeszerelő vagy gyártó vállalkozások fogadására.

Az Innovációs és Technológiai Centrum létrehozásával egy modern vállalkozási környezet kialakítása valósult meg annak érdekében, hogy biztosítsa a helyi vállalkozások fejlődési lehetőségeit, közvetlen gyorsforgalmi út kapcsolattal.

A modern épület kialakítása-üzemeltetése a környezettudatosság és energiahatékonyság jegyében zajlik. Az épület fűtési és hűtési hőenergiáját hőszivattyúk biztosítják, az áramellátást napelemrendszer támogatja. Az ingatlan teher- és személygépjárművel egyaránt jól megközelíthető. 87 parkolóhely áll a bérlők, az itt dolgozók és az épületbe érkező vendégek rendelkezésére.

BÉRELHETŐ IRODÁK

Az irodaház összesen 13 darab irodát foglal magában. Az irodák mindegyike klimatizált. Az épület fűtési és hűtési hőenergiáját hőszivattyúk biztosítják, amelyek padlófűtést és fan-coil hűtési rendszert működtetnek. Az irodaegységekhez szintenként közös használatú férfi-női mellékhelyiség, mosdó, valamint melegítőkonyha (teakonyha) tartozik. Minden iroda fix parkolókkal rendelkezik.

Az Inkubátorházban előadóterem és tárgyalók bérelhetőek, amelyeket a betelepült cégek térítésmentesen használhatnak, 40 óra/év időtartamban.

BÉRELHETŐ MŰHELYEK

Az irodaépülethez tartozó csarnoképület összesen 16 darab önálló műhelyt foglal magába. Mindegyik műhelyhez saját használatú mellékhelyiség, mosdó, zuhanyzó és öltöző tartozik, a négy darab nagy műhely irodahelyiséggel is rendelkezik. Mindegyik műhelyhez fix parkolók tartoznak.

A Sopron Holding Zrt. a betelepülő vállalkozásoknak – az iroda- és műhelybérlet biztosításán túl – az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • a közös használatra szolgáló helyiségek (teakonyha, étkező) ingyenes igénybevételének biztosítása
  • teljes körűen akadálymentesített épület és parkoló
  • takarítás biztosítása térítésmentesen a közös helyiségekben és az irodákban
  • biztonsági szolgáltatások (beléptetőrendszer, riasztórendszer)
  • vendégek részére ingyenes parkolási lehetőség
  • elektromos autótöltő biztosítása
  • szelektív hulladékgyűjtés biztosítása az irodákban.

Tekintse meg személyesen, és válasszon a vállalkozásának korszerű telephelyet!

Bővebb információ és letölthető pályázati adatlap:

+36-30/239-8763 [email protected] 
www.itc.sopron.hu 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában