PATKÁS TOMI `ROCKY´ BLOGJA

2020.07.07. 15:04

Életmódváltás 2020

Bolláné Gitta szavaival indítanám illetve, frissíteném idei blogbejegyzésem.

kisalfold.hu

-Gitta Nagyon nagy öröm számomra, hogy megismertem illetve segíthettem Patkás Tominak. Személyében egy igazi sportemberrel találkozhattam. Elszántsága, kitartása példa értékű!

A Testszerviz program konzultálásával hozzájárulhattam, hogy még sikeresebb sportteljesítményeket érhessen el.

De olvassátok csak az Ő szavait!

-Tomi Rocky

Idén Ausztriában, Szlovéniában, Horvát országban és Törökországba készülök versenyezni a magyar versenyek mellett. Első magyar paraúszóként indulok a világ legnagyobb nyílt vízi úszására a Boszporuszhoz, ahol átúszhatom Európából Ázsiába. 6 éve aktívan sportolok, 3000000 métert teljesítettem! Csak karból úszom segítség nélkül, de ezt már úgy is tudjátok!

Na, de hol is kezdjem?! Sok-sok diéta próbálkozás után a sors és én is úgy akartam, hogy a Testszerviz útjára lépjek. Az uszodában edzés előtt találkoztam egy ismerősömmel, akinek beszéltem a jövőbeli tervekről. Kiegészítésként említettem, hogy a diéta sajnos nem hoz sok eredményt, nem megy a kívánt fogyás, hiába a sok edzés. Paraúszóként a heti 5 edzés ami 10.000 m sem hozta meg a kívánt hatást, panaszkodtam.

Ekkor említette, hogy tud egy programról, melyet Bolláné Gitta konzultál, aki esetleg tudna segíteni. Ő egy speciális programmal (életmódváltással) foglalkozik, keressem bátran! Így is lett! Edzés után nyomban felhívtam Gittát és egyeztettünk egy időpontot. A megbeszélt időpontban találkoztunk ahol kellemesen elbeszélgettünk. Beszéltem a súlyommal kapcsolatos küzdelemről és a keletkezett problémákról.

Mozgáskorlátozottságom miatt speciális a helyzetem, mivel javarészt egész nap ülök.1994-ben munkavégzés közben, vonatbalesetben veszítettem el mindkét lábam így az intenzív mozgás nálam nem megoldott, az úszás pedig kevésnek bizonyult ebben az esetben. Gitta számomra meggyőző, egyben érdekes dolgokról beszélt, ami felkeltette az érdeklődésem, így megbeszéltük a következő találkozást. Úgy döntöttem belépek a Testszerviz programba! Kezdjünk bele!

A program mérésekkel, adategyeztetéssel, és a túlsúly okozta problémák átbeszélésével kezdődött. Gyógyszer mellett is magas volt a vérnyomásom, gyomorsav (reflux), szinte minden éjjel gondot okozott, horkoltam, rosszul aludtam. A mozgás az ágyban, a tisztálkodás közben is nehézséget okozott!

A Testszerviz program indulásakor viszonylag hamar megszűnt az éhségérzet, energikusabb lettem. Szinte egy időben a korona vírus járvánnyal együtt kezdtem a programot, de úgy gondolom velem szemben a vírusnak fikarcnyi esélye sem volt. Az uszoda bezárása miatt otthoni tornával és a program nyújtotta táplálkozással haladtam előre. Gitta konzultálásával, útmutatásával egyre jobb lett minden.

A súlyom csökkenni kezdett, elmaradt a horkolás, a savgyógyszer azóta már a múlté, és a vérnyomásom stabil normális! Az időjárás jobbá vált, dübörgött a tavasz, ezért nem volt kérdés, az úszó edzések folytatása.

Na, de hol? Minden uszoda zárva volt!

Irány a nyílt víz! 12-17 fokos vízben 2-3 órás edzésekkel kezdtem a felkészülést. Három hónap alatt 50.000 m. úsztam, a megfázásnak még csak a nyoma sem jelentkezett nálam!

A Testszerviz programja alatt 38 cm-rel lettem kisebb és 11 kg-mal lettem könnyebb. Tudom még van mit tennem a súlyommal kapcsolatban, de az biztos, hogy az útiránya, már biztosan GPS nélkül is menni fog! Köszönöm a Testszerviz program, és Bolláné Gitta segítségét! Megyek tovább az úton,

NINCS MEGÁLLÁS!

Üdv: Tomi Rocky

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!