Ország-világ

2019.07.08. 12:29

Rettenet: halálra verte kilenc éves gyermekét egy nő Kolozsváron

A rendőrségi kihallgatás során beismerte tettét a halálra vert gyermek édesanyja.

Mint korábban írtuk, a rendőrök egy lakossági bejelentés alapján szálltak ki vasárnap hajnalban egy kolozsvári lakásba, ahol holtan találtak egy 9 éves kisfiút. - írja a Maszol.ro.


A gyermek testének 80 százalékát ütésnyomok borították, és a kórbonctani vizsgálat igazolta, hogy erőszakos halált halt. A kisfiú 36 éves anyját a helyszínen őrizetbe vették, és a nap folyamán kihallgatták. Traian Morar, a Kolozs megyei rendőrség szóvivője a Mediafaxnak elmondta, hogy a nő beismerte a tettét, de nem adott semmilyen magyarázatot rá.


Az áldozat a 11 éves ikertestvérével, az anyjával és anyja élettársával lakott egy szociális lakásban. A tragédia után a három kisfiút egy gyermekelhelyezési központba vitték. A gyermekvédelmi igazgatóság szóvivője, Alina Chiorean közlése szerint a halálra vert kisfiú ikertestvérének testén is ütésnyomok látszanak. A szóvivő elmondta, korábban egy ideig a három gyereket hivatásos nevelőszülők gondozták, de aztán visszakerültek az anyjukhoz. - a Maszol.ro portálról


 

Címkék#Románia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában