Ország-világ

2019.02.12. 14:22

Kormányszóvivő: Soros meghirdette a bevándorláspárti erők összefogását

A kormányszóvivő szerint Soros György legújabb írásában újra Magyarországot támadja, azért, mert a magyar emberek döntöttek arról, hogy nem akarnak bevándorlóországot csinálni a saját hazájukból.

Hollik István keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: Soros György Európa, ébredj fel! címmel megjelent véleménycikkében meghirdette a bevándorláspárti erők összefogását, "tehát Soros-listát akar mindenhol Európában, így Magyarországon is".

    

A kormányszóvivő szerint ebből is látszik, hogy Soros György célja változatlan: "továbbra is azt szeretné, hogy rá tudja erőltetni, rá tudja kényszeríteni Európára és magyar emberekre az akaratát, és így Európába és Magyarországra is be akarja telepíteni a bevándorlókat". Soros György számára erről fog szólni az európai parlamenti választás, számunkra pedig arról, hogy ennek a bevándorláspárti nyomásnak ne engedjünk - jelentette ki Hollik István.

Címkék#belföld

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában