Március 15.

2024.03.16. 16:13

Szijjártó Péter: Árulók mindig voltak, de az üzenet ugyanaz (videó)

A külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán osztott meg egy részletet a március 15-én Nagyváradon elhangzott ünnepi beszédéből.

MW

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen Sepsiszentgyörgyön 2024. március 15-én

Forrás: MTI

Fotó: Kátai Edit

A tárcavezető az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc kitörésének 176. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen hangoztatta, hogy az 1848-as forradalom összefogásra szólít minket, és az üzenet világos: "minden magyar emberre számítunk nemzetünk sorsának jobbra fordításában, és közösen, együtt valljuk, hogy minden magyar ember felelős minden magyar emberért".

Vannak persze árulók. Mindig vannak, voltak is és valószínűleg lesznek is. Ezek az árulók a hatalomért, vagy akár csak egy percnyi dicsfényért is mindenre képesek. Őket a birodalmak megveszik, megfizetik, pénzelik. És ők még attól sem riadnak vissza, hogy megosszák a magyarságot, egymás ellen fordítsák az anyaországi és a határon túli magyarokat. De nyugodtak lehetünk, kedves barátaim, ők ugyanis minden bizonnyal egytől egyig a történelem süllyesztőjébe kerülnek

– jelentette ki Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter szombaton este a közösségi oldalán egy videót is megosztott a sepsiszentgyörgyi március 15-ei ünnepségről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában