Az Igazság órája

2023.10.08. 09:46

Itt a bizonyíték: bepánikolt a brüsszeli elit! (videó)

Már a tagállamok médiája felett is átvenné az irányítást.

MW

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az Európai Unió helyzetéről tartja meg évenkénti beszédét az Európai Parlament strasbourgi üléstermében 2023. szeptember 13-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Julien Warnand

Megrettentek a globalisták a közelgő európai parlamenti választások miatt, ezért addig még amit lehet, át akarnak tolni az uniós döntéshozatalon 

– mondta el Az Igazság órájában az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Dornfeld László. 

Ezek közé tartozik például a migrációs paktum – húzta alá a központ vezető elemzője. 

A globalisták azt akarják elérni, hogy egy nekik tetsző kényszerpályára állítsák az EU-t, amelyen már a választások után sem lehet változtatni, bebetonozva így a saját hatalmukat. 

Ennek része a központi médiaszabályozásról szóló jogszabály is, amelynek az lenne az eredménye, hogy Brüsszel átvenné az irányítást a tagállamok médiája felett, minden médiával kapcsolatos döntést ott hoznának meg – hangsúlyozta Dornfeld László. 

Szikra Levente, az Alapjogokért Központ vezető elemzője kifejtette: 

Brüsszel jogi trükkök százaival nyomul be olyan területekre, amelyek az alapszerződés szerint kizárólagos jogállami hatáskörök. 

Teszik ezt azért, mert nincsen meg az alapszerződés módosításához a többségük. A brüsszeli törekvésekhez az Európai Bíróság is asszisztál, tehát jelenleg senkinek sincs már kontrollja az Európai Bizottság és az Európai Parlament felett. 

Az úgynevezett tizenkettek európai uniós reformtervével kapcsolatban Dornfeld László elmondta: az állítólagosan független személyek közül többen kötődnek Soros Györgyhöz és birodalmához. Szikra Levente kifejtette: a terv egyik legabszurdabb eleme az, hogy ha egy jogállamisági eljárást nem tudnának lezárni öt éven belül, akkor az érintett tagállamot automatikusan elítélnék. 

Az Igazság óráját itt nézhetik meg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában