Politikai fordulat

2023.09.02. 15:23

Hatalmas tétje lesz a 2024-es európai parlamenti választásoknak (videó)

Deutsch Tamás Közösségi oldalára feltöltött videójában kifejtette véleményét a jövőre tartandó választásokról és arról, milyen mélyrepülésben van az Európai Parlament (EP). Mint fogalmaz: ahhoz, hogy ez a helyzet, valamint az európai parlamentnek ez az európai együttműködés szempontjából kártékony működése végre megváltozzon, alapvető, gyökeres politikai fordulatra van szükség.

MW

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselőcsoportjának vezetője Az európai közvélemény egy évvel a választások előtt című pódiumbeszélgetésen a Tranzit politikai fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 25-én

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője szerint az EP nem csak egyszerűen háború párti álláspontot képvisel, hanem súlyosan háborús uszítást folytat az ukrajnai háborús konfliktusban. 

Mostanra az Európai Parlament (EP) egy kártékony intézménnyé vált – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában. A politikus ártalmasnak nevezte a szervezet migránspárti álláspontját, valamint rámutatott arra, hogy a „genderideológiai őrületnek” a zászlóvivője.

Egy korrupt intézményről van szó, elég csak Eva Gailira és bűntársaira gondolnunk. Egy olyan intézményről van szó, amelyik intézményesen alkalmazza a politikai zsarolás eszközét, és folyamatosan támadja a politikai okokból neki nem tetsző tagállami kormányokat

– mondta Deutsch, majd kiemelte:

hosszú-hosszú évtizedek óta olyan nagy tétje nem volt az európai parlamenti választásoknak, mintsem majd 2024-ben.

Ahhoz, hogy ez a helyzet, valamint az európai parlamentnek ez az európai együttműködés szempontjából kártékony működése végre megváltozzon, alapvető, gyökeres politikai fordulatra van szükség – fogalmazott a politikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában