Kampányfinanszírozási ügy

2023.07.06. 10:47

Egy raklapnyi mosnivaló valutát vitt Karácsonynak a Fidelitas (videó)

Világosan látszik, hogy Karácsony Gergely belekeveredett egy pénzmosási ügybe. Ezzel addig szembesítjük, ameddig elő nem áll az igazsággal – hangsúlyozták.

MW

A Fidelitas valutát visz a Városháza elé

Forrás: Facebook/Fidelitas

A dolláreső és a „pénzmosógép” után szerdán egy raklapnyi valutát vitt Karácsony Gergely hivatala elé a Fidelitas, hátha „mosni” támad kedvük - írja a Magyar Nemzet.

A Fidesz ifjúsági szervezete szerint felháborító, hogy a főpolgármester annyira hülyének nézi az embereket, hogy azt állítja: a kampányára eltapsolt több mint ötszázmillió forintot kis dobozokban tarhálták össze. Véleményük szerint Karácsony egy ilyen átlátszó mese mögé bújva próbálja elsunnyogni a kampányfinanszírozási botrányát, ami könnyen lehet, hogy még pénzmosás is. Hozzátették: akárhogy is, itt valami rettenetesen bűzlik!

Világosan látszik, hogy Karácsony Gergely belekeveredett egy pénzmosási ügybe. Ezzel addig szembesítjük, ameddig elő nem áll az igazsággal, amíg el nem mondja, hogy Soros Györgytől, a fiától, vagy más külföldi finanszírozóktól kapták a pénzeket

– hangsúlyozta videójában a Fidelitas.

Úgy fogalmaznak:

Megígértük! Mindig ott leszünk a dollárbaloldal sarkában és nem fogjuk hagyni, hogy megússzák egy-egy béna Facebook-bejegyzéssel vagy egyszerű szőnyeg alá söpréssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában