Ország-világ

2018.03.28. 20:34

Török parlamenti képviselő: Európa 20 év múlva muszlim lesz

Alparslan Kavaklioglu képviselő, az AKP (Igazság és Fejlődés Pártja) legutóbbi ülésén, a következő kijelentést tette: "Európa muzulmán lesz."

A képviselő a török Parlament Információs Biztonsági Bizottság elnöki tisztségét tölti be, és szerinte Európa már most is muszlim ellenőrzés alatt áll.  - írja az Origo.hu.


A képviselő szerint a Marokkóból, Tunéziából, Algériából, Afganisztánból, Pakisztánból, Irakból és Iránból érkező emberek már problémát jelentenek Európának, mivel ezek az emberek mind muszlimok.

Most elértünk egy olyan szintre, hogy Brüsszelben a leggyakoribb név a Mohamed, a második leggyakoribb név pedig a Melih (Malih), a harmadik pedig az Ayse (Aisa).

- mondta a török politikus.

Ezzel a növekvő tendenciával a muzulmán népesség számarányát tekintve nagyobb lesz Európában, mint a keresztény populáció.

A tendencia nacionalista, iszlám ellenességhez vezetett, emiatt a kisebb pártok emelkednek fel. Európa biztosan muzulmán lesz a török politikus szerint.

Nagyon hatékonyak vagyunk ott, ha Allah is úgy akarja. Ebben biztos vagyok.

– tette hozzá az Igazság és Fejlődés Pártjának politikusa.

Címkék#politikus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában