Ország-világ

2017.04.24. 14:48

Népítélet - Ön mennyit vár a háziorvosi rendelőben? Szavazzon!

A várakozási idő akár az egy órát is meghaladhatja a hazai házi- és gyermekorvosi rendelőkben - szerepel egy friss elemzésben. Ecsetelni sem kell, hogy beteg ember esetében, milyen rossz érzés véget nem érőnek tűnő hosszú perceket, órákat ülni a váróteremben.

Szeghalmi Balázs

Sok beteg, kevés orvos, hosszú várakozási idő. A legtöbb házi- vagy gyermekorvosi rendelő munkatársai nemcsak a saját, de a környező kisebb települések betegeit is gyógyítja, s ügyeletként is funkcionál. A várakozási idő emiatt akár az egy órát is meghaladhatja – derül ki a K&H gyógyvarázs program keretében végzett országos felmérésből.


Bár a nagyvárosi rendelők várótermei is gyakran zsúfoltak, főleg a kistelepüléseken élőknek nehéz rövid időn belül igénybe venni a gyógyító szolgáltatásokat. A kutatás további részleteit azért nem osztjuk meg most Olvasóinkkal, mert nem szeretnénk befolyásolni a szavazataikat. A Kisalföld szerkesztőségén belül a kollégák jó és rossz tapasztalatokat is gyűjtöttek a háziorvosi rendszerről, kíváncsian várjuk Olvasóink eseteit Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyéből.

Az észrevételeket az [email protected] e-mail címre várjuk, vagy írják meg Facebook-oldalunkon hozzászólásként.






 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában