Ország-világ

2016.06.03. 09:53

Most egy bokszedzőt vádolnak pedofíliával

,,Nem vagyok pedofil, csak csókolni akartam" - állítja a megvádolt bokszedző.

Az úszás, a torna és a kajak-kenu után ezúttal az ökölvívás­ban dolgozó sportvezetőt vádolnak pedofíliával.


A főszereplő a 74 éves Sz. József, a hajdúszoboszlói Papp László Ökölvívó Akadémia elnöke. Erőszakos nemi közösülés vádjával állt bíróság előtt 17 éves korában, mert 1959-ben tehénlegeltetés közben, Hajdúbagoson egy tinédzser leánnyal kívánt közösülni. F. Rózsika elutasította a fiatalembert, akit a bíróság felfüggesztett börtönnel sújtott - írja a BorsOnline.


Nem vagyok pedofil. Rózsika melle felé sem nyúltam, a bugyiját sem téptem le, csak udvarolni akartam, és csókolózni. Egyébként máig jóban vagyunk. – szögezte le elöljáróban Sz., aki tudja, ki az az ellensége, akinek érdekében áll a lebuktatása, ám nem nevezte meg az illetőt.


Amúgy van itt két másik cifra történet is. Sz. 1963-ban, egy monostorpályi tömegbunyóban megütött valakit, ezért tíz és fél hónapra rács mögé került, 2014 októberében pedig egy járókelőt ütött meg.


– Rászóltam a férfira, miért teszi kockára az életét, mire be­nyúlt a kocsimba, és megfogta az ingemet – magyarázta Sz., aki ezúttal is bíróság elé állt, június 14-én lesz ítélet az ügyében. Elértük a 80 éves Haller Józsefet, akinek afférja támadt a bokszakadémia elnökével.



Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában