Ország-világ

2015.07.24. 11:34

A Kisalföld Kenyere 2015 díjra olvasóink tehetnek javaslatokat

Kérjük, hogy írják meg, melyik pékség melyik termékét javasolják a versenybe.

kisalfold.hu

Akár találós kérdés is lehetne: mindennap fogyasztjuk, mindennap ott van az asztalunkon, nagyon sok változata ismert. Mi az? A kenyér. Ezt tesszük az étkezőasztalra, ezt rakjuk a táskánkba úti élelemként, akár otthon vagyunk, akár nem, mindenütt ehetjük. Éljenek bárhol az emberek, minden népnek van kenyere. Lehet hosszúkás vagy kerek, lapított, fehér vagy barna, kalóriaszegény, magvas, ízesített. Nincs az a hatalmas kenyereskosár, amibe minden fajtája belefér. Hogy mit szeretnek a Kisalföld olvasói a leginkább? Ennek eredünk utána és meghirdetjük a Kisalföld Kenyere versenyt.

A javaslatokat e-mailben a [email protected], levélben a Kisalföld Kenyere 9002 Győr, Pf. 28 címen, a Kisalföld Facebook-oldalán vagy SMS-ben a 30/3030-449-es számon várjuk augusztus 10-ig.

Olvasóink között szakácskönyvet sorsolunk ki. A javaslatok alapján tízfős zsűri fogja eldönteni (5 szakember, 5 olvasó), hogy kié legyen a megtisztelő cím, a Kisalföld Kenyere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában