Nyugdíjasok jelentik

2013.09.23. 13:37

Győri Nyugdíjasegyetem

Folytatódik a győri Nyugdíjasegyetem.


A győri Nyugdíjasegyetem következő féléve október 7-én kezdődik el. Kéthetente hétfőnként 10 órától lesznek az előadások. A hat tanórai téma foglalkozik többek közt a természetvédelemmel, az idősek életminőségével, a nyugdíjasokat célzó reklámokkal, az unokák tanulási módszereivel és szívünk védelmével.
Az internet révén szeptember 25. és október 2. között regisztrálhatják magukat az érdeklődők az előadásokra a Nyugdíjasegyetem honlapján, a nye.sze.hu oldalon. Az elektronikus adatlap kitöltésekor nevüket, címűket és születési dátumukat kell megadniuk. Telefonos regisztrációra is lehetőség lesz szeptember 30-án, október 1-én és 2-án 8 és 15 óra között. A telefonszám a Kisalföld szeptember 28-i számában jelenik meg.
A jelentkezési sorrend nem számít, így nem kell sietni. Az utóbbi félévekben helyhiány miatt senkit nem kellett visszautasítani és ezúttal sem kell, ezért választotta helyszínnek a szervező, a Széchenyi István Egyetem az egyetemi csarnokot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!