Bulvár-celeb

2023.11.12. 15:34

Népszerű sütemény mentette meg az édesanya életét

Csak egy kis édességet szeretett volna enni – az élete menekült meg.

MW

Életet mentett a nassolás

Forrás: Shutterstock

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a pite a világ egyik legnépszerűbb sütije. Számtalan variációja van, sütését, ízesítését illetően ahány ország, annyi szokás. Ilyenkor ősszel itthon például az almás az egyik nagy kedvenc, míg Amerikában a sütőtökös verzió hódít, sok helyen pedig sós, húsos változatait is igen kedvelik. 

Julie Pickering az angliai Walsall városában él, és nagyon szeret sütni-főzni a családjára. A kétgyermekes anyuka kedvence a pite, így egyik este azt készített desszert gyanánt. Amikor a pite elkészült, Julie engedett a csábításnak, és még vacsora előtt majszolni kezdett egy szeletet. Hirtelen azonban meghallotta egyik lánya lépteit a lépcső felől, ezért gyorsan letette a szeletet, a morzsákat pedig lesöpörte a melléről. 

Ekkor tapintotta ki a csomót.

Csak pitét ettem. Mivel éppen teaidőben voltunk, a gyerekeket az asztalhoz hívtam, de előtte gyorsan meg szerettem volna enni egy szeletet. Mivel nálunk szabály, hogy nincs nasi vacsora előtt, ezért amikor hallottam, hogy az egyik lányom jön le a lépcsőn, le kellett söpörnöm magamról a bizonyítékokat. Annyira nevetséges volt, de másképpen soha nem vettem volna észre a csomót

– árulta el az anyuka. 

Hamarosan kórházba került, ahol megkezdődött a kemoterápia. A daganat nagyon agresszív volt, a terápia után pedig el kellett távolítani a mellét, most azonban implantátumot kapott, és a legutóbbi vizsgálatok szerint teljesen meggyógyult – tudósít a Mirror.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!