Komárom és környéke

2014.07.01. 10:43

Festival 4 You Komárom - Ármustra

A belépőjegy és a bérlet ára első ránézésre nem tűnik annyira olcsónak...

Új kezdeményezés a fesztiválok történetében!

Komáromban rendezik meg a FESTIVAL 4 YOU-t, mely egy igazán egyedi elképzelés alapján állt össze. Túl azon, hogy Magyarország legnépszerűbb zenekarai a Világörökség részének várományosa egy helyszínén- a komáromi Monostori Erődben- biztosítják a fergeteges hangulatot, a rendezvényen belül minden ingyenes és korlátlanul használható.

Megvizsgáltuk miért is jó ez a látogatóknak!

A belépőjegy és a bérlet ára első ránézésre nem tűnik annyira olcsónak, hiszen vannak ennél valamivel kedvezményesebb fesztivál jegyek is - igaz ahhoz sokat kell utazni is. Azonban ha tovább látunk egy kicsit és számolunk, rögtön feltűnik egy fontos rész: AZ ÁR MINDENT TARTALAMAZ.

Na, ez már izgalmasabban hangzik. Ez azt jelenti, hogy egy belépővel mindent ingyen kaphatunk meg?

Jelentjük, igen! Ráadásul ha 12 éven aluli gyermeket viszünk magunkkal akkor neki fizetnie sem kell még a belépőért sem! Innentől kezdve lesz szimpatikus ez a dolog!



Az új elképzelésnek hála teljesen ki tudjuk számolni mennyi pénzt szeretnénk költeni a fesztiválon! Befizetjük a két napra a 5500 Ft-ot- azaz egy koncertjegy ára per nap- és ha akarunk felülhetünk a dodgemre, a láncos hintára, az extrém toronyból ugorhatunk a magasra, vagy falmászhatunk, de van élő csocsó és még rengeteg minden. Azt, amiért ez igazán megéri itt találtuk meg! Bármerre is nézünk, egy dodgem - mindössze 3 perc - úgy 800 forint körül mozog. Ha ugrani akarunk egy ilyen toronyból, az minimum 1500 forint, ha felülünk egy körhintára vagy egy extrém hintára, az minimum egy ezres. Egy Qiumby vagy egy jó Magna Cum Laude koncert pedig úgy, egyenként is 2500-5000 forintot kóstál.

Ha ezeket összeadjuk akkor mondhatjuk, az a hülyének is megéri! Napi 2750 forintért itt bármit csinálhatunk!

Összességében javasoljuk a FESTIVAL 4 YOU-t minden fiatalnak, aki szereti az igazi „fesztivál feelinget" és a családoknak is, hiszen nem igen adódik arra lehetőség, hogy a gyereket ingyen ( 12 éven aluliaknak díjmentes a belépés) elvigyük egy egész hétvégés szórakozásra és önfeledten játszhasson miközben nekünk ez egy fillérünkbe sem kerül!

A Festival 4 You Facebook oldala >> 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!