Kék hírek

2016.08.20. 23:27

Rálőttek a rendőrök elől menekülő magyar férfire Pozsonyban

Az eset még napokkal ezelőtt történt vizsgálják, hogy beszámítható-e.

kisalfold.hu

Mivelhogy a 33 éves magyar állampolgárságú H. Eriknek nem is volt különösebb oka arra, hogy meneküljön. A rendőrök egy rutin ellenőrzés során állították meg Pozsonynál, ő azonban bezárkózott az autójába, majd az autót a rendőrök felé kormányozta, rálépett a gázra, és megpróbált elmenekülni - adta hírül a parameter.sk.


A rendőrök a nyomába eredtek, majd néhány figyelmeztető lövés leadása után a kerekére lőttek. Sikerült is eltalálni, a kocsi pedig erre megállt. A zsaruk kirángatták a sofőrt a volán mögül, majd őrizetbe vették. Mint később kiderült, sem alkoholt, sem kábítószert nem fogyasztott.


Lucia Miháliková pozsonyi rendőrségi szóvivő kifejtette, hogy a fiatal férfi ellen hatósági személy elleni támadás címén indult büntető eljárás, amiért háromtól nyolc évig terjedő szabadságvesztés is kiróható. Vizsgálják azonban azt is, hogy egyáltalán beszámítható-e - olvasható a parameter.sk oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!