Kék hírek

2019.01.03. 23:32

Megszólalt az M3-ason halálra gázolt lány édesanyja - videó

A Tankcsapda gitárosa látta meg az úton heverő lányt.

A Tényeknek beszélt az az édesanya, aki az M3-ason történt cserbenhagyásos gázolásban veszítette el a lányát. A gyászoló asszony azt mondta: nem haragszik a gázolóra. - írja a BorsOnline.



A riportból az is kiderült: a 26 éves áldozatot, Katát a Tankcsapda gitárosa hívta meg a koncertjükre - a lány a buliról tartott épp hazafelé, amikor elgázolták - és a Tankcsapda gitárosa volt az, aki hazafelé tartva meglátta, hogy valakit baleset ért. Amikor rájött, hogy az a lány fekszik az úton, akit ő hívott meg a rendezvényre, sokkot kapott.


Kata - mint édesanyja elmondta - Milánóban modellkedett, a debreceni zenekarért pedig már tini kora óta rajongott.


Az édesanya arról is beszámolt: mivel a koncertről nem együtt jöttek el, noha nem tudta lányát elérni telefonon, nem volt rossz érzése. Azt azonban nem érti, miért neki kellett végül kinyomoznia, mi történt a lányával - őt ugyanis, mint mondja: senki sem értesítette a tragikus balesetről.


* * *


Mint ismert, január 2-án 1 óra 38 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 11-es kilométerszelvénynél egy holttestet találtak. A nőt elütötték az autópályán, a gázoló pedig segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Őt még aznap délelőtt, saját otthonában fogták el.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!