Kék hírek

2019.06.24. 11:28

Elloptak és feldaraboltak egy angyalt Kőbányán - fotó

Színesfém-átvevő telepen találták meg a részeit.

Munkatársunktól

Egy kőbányai idősek otthonából érkezett bejelentés június 21-én reggel, hogy az udvaron található szökőkút angyalt ábrázoló díszítő elemét az éjszaka ellopták – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a nyomozók forró nyomon kezdték meg az ellopott szobor keresését, az angyal szobor feldarabolt részeit végül egy színesfém-átvevő telepen találták meg.


A nyomozók a telepen dolgozók kihallgatása és a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosítani tudták a két budapesti férfit, akik a szobor darabjait leadták. A rendőrök a 24 éves B. G. Zs.-t és a 66 esztendős M. Á. S.-t X. kerületi otthonaikban elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányságának orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki B. G. Zs.-t és társát, velük szemben a további eljárást - szabadlábon hagyásuk mellett – a kerületi rendőrkapitányság folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!