Kék hírek

2018.11.26. 18:21

Döbbenet: megverték, megrugdosták és kirabolták a balmazújvárosi férfit - Fotó

A sértett csak tolta a biciklijét, mire valaki odarohant és megverte, majd kirabolta.

A rendőrségre 2018. november 11-én 3 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit megvertek egy balmazújvárosi utcában és elvették a pénztárcáját. - írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a sértett elmondta nekik, hogy miközben kerékpárját tolta, egy ismeretlen férfi minden ok nélkül megütötte, majd amikor elesett, belerúgott és kivette a tárcáját a zsebéből.


A járőrök a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a nyomozók még aznap elfogtak és előállítottak a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 20 éves férfi beismerő vallomást tett. A nyomozó hatóság a helyi lakost őrizetbe vette és vele szemben rablás, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatta a nyomozást.

 

Kép: Police.hu

Kép: Police.hu


A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!