Kék hírek

2019.01.10. 10:29

Árokban landolt, fának csúszott autók a megyében - fotók

Anyagi kárral járó balesetekhez vezettek a téli útviszonyok Győr-Moson-Sopron megye útjain.

kisalfold.hu

 Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt szerdán 8 óra 15 perckor az 1401-es számú úton. Egy 36 éves győri nő közlekedett személygépkocsival Győr felől Ásványráró irányába, amikor a 13+804. kilométerszelvényéhez érve a hótól nedves útfelületen járművével megcsúszott és a füves vízelvezető árokba hajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt szerdán 8 óra 15 perckor a 8225-ös úton. Egy 42 éves ravazdi nő közlekedett személygépkocsival Ravazd felől Pannonhalma irányába. Haladása során az 1+087. kilométerszelvényében járművével a jeges útfelületen egy balra ívelő kanyarban megcsúszott és árokba hajtott, ahol egy fának ütközve állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

A további balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a közlekedők figyelmét a téli útviszonyoknak megfelelő megfontolt és körültekintő vezetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!