Ingatlanbazár

2022.06.19. 13:25

Élet szomszédok nélkül? Győrszentivánon 16 millióért már lehetséges - fotók

Egy Győrszentivánon kínált, állandó lakhatásra is alkalmas, 45 négyzetméteres, könnyűszerkezetes otthon keresi új tulajdonosát.

ingatlanbazar.hu

Akár nyaraló lesz belőle, akár apró családi fészek, egy biztos, ha nincsenek szomszédok, a konfliktusok esélye is csökken.

“Győr vonzáskörzetében – Győrszentiván Kertvárosban eladó állandó lakhatásra alkalmas 2010-ben épült ingatlant! Költözzön a nyugalom szigetére! Ha kikapcsolódásra és pihenésre vágyik távol a városi nyüzsgéstől egy természet közeli helyen, akkor megtalálta! Teljesen elszeparált, szomszédokkal nem rendelkező ingatlant ajánlok a figyelmébe!

Eladásra kínálok Győrszentivánon egy 45 négyzetméter alapterületű, 2 szoba + konyha-étkezős, szép állapotban lévő, könnyűszerkezetes hétvégi házat 1222 nm-es zártkerti területtel, amely osztatlan közös tulajdonban van. Tartozik az ingatlanhoz egy fedett terasz 15,5 nm. A ház hozzáépítéssel lett bővítve, így az egyik szoba az udvarról nyílik. A fűtés kandallóval és olajradiátorokkal történik. A meleg vizet bojler biztosítja. A közművek közül villany és vezetékes víz van, a szennyvíz elvezetése pedig derítőbe történik. A tető anyaga cserepeslemez. A nyílászárók műanyagból vannak. A ház külső hőszigetelést kapott 5 cm illetve 10 cm. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!