Helyi sport

2017.10.01. 21:19

NB III foci - Hét gólt vágtak a Gyirmót II-nek, kikapott a Csorna is

Két meccsen 10 gól.

kisalfold.hu

Csornai SE-Dunaharaszti 1-3 (0-1)

Csorna, 250 néző. V.: Horváth P.


Csorna: Lőre – Litresics, Fehér K. (Baranyai, 46.), Nagy Sz., Füredi, Kelemen (Csigó, 84.), Kerékgyártó, Kis Sz. (Bolla, 63.), Czanik, Németh B., Serfőző.  Vezetőedző: Bognár Zsolt.


Dunaharaszti:  Gyatyel – Ferenczi, Márton D., Farkas P., Mészáros D. (Mendebaba, 69.), Rusvay (Rebecsák, 82.), Kovács G. (Bíró T., 57.), Gacsal, Dallos, Rétsági, Szenes. Vezetőedző: Króner Péter.


Gsz.:  Serfőző (92.), ill. Rusvay (5.), Szenes (27., 32.).


Nem túl jó előjelekkel várta a Csorna a találkozót, hiszen Bognár Zsolt hat meghatározó játékosára nem számíthatott és többen sérülésük ellenére vállalták a játékot. Az 5. percben egy mélységi passzt követően Rusvay lőtte ki a jobb felső sarkot. 0–1. A 27. percben egy hazai labdavesztést követően Szenes 18 méterről lőtt a jobb alsó sarokba. 0–2. Bő fél óra elteltével már háromra duzzadt a vendégek előnye: Szenes tört be a büntetőterületen belülre, majd 10 méterről a bal alsó sarokba továbbított. 0–3. A találkozó utolsó másodperceiben Litresics előreívelését követően Serfőző lőtt a kapuba. 1–3.

A vendégek már bő fél óra játék után háromgólos előnyre tettek szert. A második játékrészben felélénkült a Csorna játéka, de ez is csak a szépítésre volt elég.


Bognár Zsolt: – Az első félidőben abból kaptunk gólokat, amire a mérkőzés előtt felhívtam a figyelmet és sajnos ezzel a hátránnyal az amúgy is tartalékos csapatom nem tudott megbirkózni.


Króner Péter: – Gratulálok a csapatomnak, hiszen már az első félidőben magabiztos előnyre tettünk szert.


Gyirmót FC Győr II- Kaposvári Rákóczi 1-7 (1-2)

Gyirmót, 100 néző. V.: Derdák.


Gyirmót II: Rengel – Nyakas, Nagy B., Széles, Horváth R., Csongrádi, Tóth L., Stieber, Tóvizi (Dávid L., 59.), Horváth D. (Vörösbaranyi, 59.), Farkas Z. Edző: Nagy László.


Kaposvár: Slakta – Vachtler, Bakos, Szabó A., Hadaró, Nagy K., Szakály A., Sóron, Ivancsics (Böjte, 59.), Kollega (Vajda, 75.), Andorka (Rajczi, 70.). Edző: Waltner Róbert.


Gsz.:  Farkas Z. (43.), ill. Szakály (2., 65.), Sóron (12., 65.), Andorka (54.), Kollega (69.), Rajczi (90.).


Az ebben az osztályban komoly játékerőt képviselő Kaposvár érvényesítette a papírformát. A gólkülönbség talán egy kicsit túlzott, de a vendégek magabiztos győzelme teljes mértékben megérdemelt.


Nagy László: – Tudtuk, hogy nagyon jó csapatot alkot a Kaposvár, de mindez nem mentség azokra a gyermeteg hibákra, amelyeket mi  elkövettünk.    


Waltner Róbert: – Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy mentálisan is rendben legyünk. Szerencsére ez jól látszott ezen a mérkőzésen.


Érd - THSE-Szabadkikötő 4-0

Ajka - Veszprém 3-3

Pénzügyőr SE - III. KER. TVE 3-2

Pápa - BKV Előre 1-0

Videoton II - Csepel 2-3

Puskás Akadémia II - Tarr Andráshida SC 2-0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában